Få en öppen känsla med glasräcke

Med ett snyggt och säkert glasräcke kan vi ge din trappa, balkong eller altan en exklusiv och lyxig känsla. Ett glasräcke ska inte vara en barriär som stänger ute det som finns på andra sidan räcket. Det ska skapa en känsla av insläpp för naturen på balkongen eller altanen. Ska glasräcket till exempel placeras på din trappa, blir det en lyxig inredningsdetalj, som ger en öppen känsla i rummet samtidigt som det ska motverka olyckor.

Professionell montage av glasräcke i Malmö med omnejd

Vi på Limhamnsmontage har över 17 års erfarenhet av montage av glasräcken och andra glasparti, för både privatpersoner och företag. Arbetet vi utför resulterar i maximerad kundnöjdhet samt säkerhet. Då vi värnar om våra kunders säkerhet, är vi måna om att vårt arbete av montage av glasräcke, blir stabilt och säkert. När montering av glasräcke utförs krävs ytterst noggrannhet då glas-skivorna kräver försiktighet, exakta mått, rätt montering och verktyg. Vi specialiserar oss på alla typer av glasräcken och kan lova att arbetet utförs snabbt, smidigt och kostnadseffektivt.

Vi har det som krävs för att montera ditt glasräcke

Att montera glasräcke är ett tidskrävande arbete som kräver precision. Vi på Limhamnsmontage har det som krävs för att arbetet ska utföras korrekt.

Olika glasräcken kräver olika typer av verktyg, mått och montering. Ett glasräcke ska inte bara se fint ut, utan ska också användas som ett slags skydd mot olyckor på exempelvis altanen, trappan eller balkongen. Därför är det viktigt att se till att monteringen sker korrekt och av någon som har erfarenhet.

Kontakta oss för montage av glasräcke i Malmö och Södra Skåne

Kontakta oss för ett kostnadsfritt hembesök där vi ser över dina förutsättningar till ett glasräcke. Du kan också höra av dig om du redan har en plan och vill ha en kostnadsfri offert.

 

reCAPTCHA krävs.