Säker dörrmontage i Malmö och södra Skåne

Är det dags att byta ut den gamla ytterdörren, altandörren eller annan typ av dörr? Låt oss hjälpa dig med dörrmontage.

Att montera en ny dörr kan låta som ett enkelt jobb för någon som är oerfaren inom området. Faktum är att dörrmontage innefattar mer än bara ett par skruvar i dörrkarmen och att de ska se skapligt ut. Sköts dörrmontage av någon som är oerfaren och inte vet vad som gäller, kan det förstöra hela utseendet på fasaden, men framförallt bli en direkt fara, då dörrkarmen kan lossna. Felmontage kan också innebära att dörren inte når upp till sin säkerhetsklass, då det blir enklare för inbrottstjuven att bryta sig in i en felmonterad dörr. Därför är det viktigt att anlita någon med kunskap och erfarenhet som kan utföra dörrmontage säkert och professionellt, för ett tryggare resultat. Vi har kunskapen kring dörrmontage av dörrar av olika slag, kontakta oss så hjälper vi dig.

Specialister på dörrmontage i Malmö med omnejd

Vi på Limhamnsmontage är specialister på dörrmontage och kan montera alla typer av dörrar. Vi vet precis vad föreskrifterna säger samt hur vi ska gå tillväga för att jobbet ska utföras korrekt och säkert, vilka skruvar som ska användas, hur dörrkarmen ska sitta för att hålla tätt samt vara säker och funktionell. Då vi vet att dörrar blir utsatta för konstant tryck, är säkerhet vår högsta prioritering när det gäller dörrmontage. Vi utför arbetet tills det är klart och dörren sitter säkert, men framförallt när du som kund är 100% nöjd.

Kontakta oss för dörrmontage

Kontakta oss för en kostnadsfri offert eller ett hembesök där vi kan titta närmare på vad vi kan göra för dig eller om du vill ha en kostnadsfri offert. Det lönar sig att anlita experter för att din dörrmontering.

reCAPTCHA krävs.