FÖNSTER MONTERING I MALMÖ ELLER SÖDRA SKÅNE

Är du i behov av professionell fönster montering i Malmö eller södra Skåne? Då har du kommit rätt! Vi på Limhansmontage specialiserar oss på bland annat fönster montering av alla typer av fönster och fönsterpartier. Vi utför fönster montering i Malmö och södra Skåne. Med över 17 års erfarenhet i branschen kan vi erbjuda fönster montering av toppkvalité. Säkerhet och noggrannhet är a och o för oss, därför avslutar vi aldrig ett projekt förrän du som kund är helt nöjd. Vi utför arbetet från början till slut och garanterar maximal kundnöjdhet för dig som kund.

Fönster montering som håller länge

Fönster montering innebär inte bara att fönstret ska sitta fast på rätt plats. En av de viktigaste delarna med fönster montering är att det ska hålla tätt mot läckage för att det ska hålla ansenlig tid. Monterar man fönstret felaktigt, kan läckage inte bara orsaka skador på fönstret utan även på fasaden. Detta leder i sin tur till stora kostnader för skadorna, som det felaktiga fönster montering förorsakat. Vi på Limhamnsmontage kan allt inom fönster montering och vi arbetar främst i Malmö och södra Skåne. Vi monterar alla typer av fönster och fönsterpartier, som vi kan garantera, håller tätt länge. Vi strävar alltid efter att leverera arbetet anpassat efter kundens behov och önskemål. För oss är inte arbetet färdigt förrän du som kund är godkänt det.

Kontakta oss för fönster montering i Malmö eller södra Skåne

Kontakta oss för att boka in ett kostnadsfritt besök där vi kan se över dina förutsättningar och önskemål, därefter kan vi hjälpa dig med fönster montering. Vi utför fönster montering för privatpersoner, företag och bostadsföreningar.

reCAPTCHA krävs.